Justin Bieberin kaksoisolento huijasi faneja – katso mikä reaktio

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien tyttöjen ja naisten päiväunien kohde. Poppari saa esimerkiksi jatkuvasti kosintapyyntöjä faneiltaan. Nyt eräs teinipoika on käyttänyt tätä fanihysteriaa hyväkseen melko viihdyttävällä tavalla.

Eräs maailmankuulua poptähteä lievästi ulkonäöltään muistuttava aussipoika oli ollut Bieberin kanssa samassa hotellissa. Justin Bieberiä seuraa tunnetusti aina kellon ympäri valtava massa kiljuvia fanityttöjä. Kyseinen aussipojan hotelli ei myöskään ollut poikkeus. Teinipoika ottaakin tilanteesta kaiken irti hauskan nettivideon merkeissä.

YouTube-videolla nähdään, kuinka kauempaa varmasti teinitähden kaksoisolennostakin menevä aussipoika menee seisomaan hotellihuoneen suurten ikkuinoiden ääreen. Kadulla päivystävä fanilauma reagoikin välittömästi ”Justin Bieberin” ilmestymiseen. Teinipojan serkun kuvaama video onkin yhden päivän aikana naurattanut jo yli 350.000 katsojaa.