Melrose Place -tähti esitteli timmin vartalonsa rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on poseerannut viime aikoina useaan otteeseen bikinikuvissa. Tähti on myös useaan otteeseen esitellyt otoksissa kauneusleikkaustensa tuloksia.

Nyt Lisa Rinna on jälleen todistanut olevansa ikäisekseen erittäin hyvässä kunnossa. Viisikymppisiään pian viettävä kahden lapsen äiti kuvattiin nyt romanttisella päiväkävelyllä Carbon Beachilla yhdessä aviomiehensä Harry Hamlinin kanssa.

48-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.