Näyttelijäkomistus toteuttaa naisten toiveet – stripparielokuva saa jatkoa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä Channing Tatum nousi miljoonien naisten päiväunien kohteeksi muun muuassa elokuvillaan She’s The Man ja Step Up. Tänä vuonna näyttelijäkomistus nähdään etenkin naiskatsojien janoamassa Magic Mike -elokuvassa näyttelemässä stripparia.

Ennen näyttelijän uraansa stripparina floridalaisessa striptease-ryhmässä työskennellyt Tatum on nyt ilahduttanut naiskatsojia ympäri maailmaa. Mies on nimittäin ilmoittanut, että stripparielokuva Magic Mike saa jatko-osan. 32-vuotiaan näyttelijän mukaan jatko-osan konseptia työstetään parhaillaan, Britannian Glamour-lehti uutisoi.

– Haluamme kääntää käsikirjoituksen kokonaan ja tehdä siitä entistä isomman, Tatum selittää lehdelle.

Magic Mike -elokuvaa myös tähdittävä Joe Manganiello kertoi viime kuussa elokuvan esiosan olevan myös harkinnassa. Hänen mielestään jatko-osassa ei voitaisi enää nähdä itse Magic Mike -hahmoa. Manganiellon mukaan olisikin jännittävämpää tehdä esiosa, jossa nähtäisiin kuinka miesstripparit päätyivät ammattiinsa.

Tatumin tähdittämässä Magic Mike -elokuvassa nähdään myös muita Hollywoodin miestähtiä kuten Matthew McConaughey ja Alex Pettyfer. Elokuvassa näyttelijät esittelevät treenattuja vatsalihaksiaan muun muuassa esiintymislavalla kirkuvien naisten edessä. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 29. kesäkuuta.