Mario Lopezin sixpack kuin naisten valveunista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen televisiojuontaja ja näyttelijä Mario Lopez tunnetaan muun muassa Saved by the Bell -komediasarjasta ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisesta versiosta. Mies juontaa paraikaa America’s Best Dance Crew -ohjelmaa MTV-kanavalle.

Meksikolaissyntyinen komistus on raamikkaine piirteineen luonnollisesti kauniimman sukupuolen mieleen. Nyt latino-ori on nähty nauttimassa lomailusta yksivuotiaan tyttärensä Gia Francescan ja kihlattunsa Courtney Laine Mazzan kanssa Malibun rannalla. 38-vuotias tv-persoona ei pelännyt esitellä kivenkovia lihaksiaan paparazzeille. Lopezin silmiä hivelevä ulkomuoto muistuttikin kuin kreikkalaista jumalpatsasta.

Mario Lopez on nähty televisiotyönsä ohella Broadway-näytelmissä. Mies debytoi teatterilavalla vuonna 2008 A Chorus Line -näytelmän roolissa. Treenattu tähti paljasti äskettäin julkisuudessa timmin vartalonsa salaisuuden. Mies kertoi pitävänsä kunnostaan huolta yksinkertaisella liikunnalla, painonnostolla ja terveellisellä ruokavaliolla. Lopez on julkaissut myös kaksi lifestyle-kirjaa, jotka käsittelevät treenaamista ja ruoanlaittoa.