Nickin rinnat pääosassa suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeiden asuvalintojensa lisäksi rivoista kappaleistaan. Tähti kertoi vastikään Starships-kappaleensa musiikkivideon olevan liian härski televisiokatsojien nähtäväksi.

Nyt Nicki on ylittänyt joudenkin mielestä soveliaisuuden rajat, sillä hänen rintansa pullahtivat ulos kireästä esiintymisasusta Jay Lenon keskusteluohjelmassa. Amerikkalaiset ovat hyvin tarkkoja paljastelusta televisiossa, eivätkö nännien päälle liimatut tarrat juuri asiaa muuttaneet. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Super Bass ja Starships. Nicki Minaj on ollut vaitonainen rakkauselämästään. Hänen on huhuttu olevan biseksuaali.