Paulina Gretzkyn kuumat kuvat toivat leffaroolin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viime vuosina monet takavuosien supertähtien jälkeläisistä ovat nousseet julkkistähdiksi, kun esimerkiksi Minka Kelly on nähty skandaaliotsikoissa ja paljastavissa kuvissa. Rokkarin tytär ei siis suinkaan ole ainoa laatuaan, sillä sama ilmiö on nähtävissä myös urheilumaailmassa.

Yksi maailmanhistorian ylivoimaisesti maineikkaimmista jääkiekkotähdistä on kanadalainen Wayne Gretzky, joka oli aikoinaan miljoonien pikkupoikien idoli. Sittemmin kaukaloista eläköityneen urheilutähden 22-vuotias amerikkalaistytär Paulina Gretzky on parhaillaan saamassa jalkaansa julkkismaailman oven väliin. Rohkeita kuvia taannoin julkaissut laulaja-malli on nyt saanut elokuvaroolin.

Kuva: Twitter

Yahoo Sports -sivuston mukaan neitokainen on nimittäin kiinnitetty Adam Sandlerin Grown Ups -menestyskomedian jatko-osaan. Paulina on kuluneen vuoden aikana saanut runsaasti näkyvyyttä rohkeiden Twitter-kuviensa johdosta. Kaunotar tullaan näkemään opiskelijan roolissa vuoden 2013 kesäkuussa julkaistavassa jatko-osassa. Elokuvassa tullaan näkemään myös muun muassa Adam Sandler, Salma Hayek ja Taylor Lautner.

Kuva: Instagram

Paulina Gretzkyn kauneuden veikataan olevan peräisin isän sijaan todennäköisesti äidin puolelta, sillä Paulinan äiti on mallikaunotar Janet Jones. Paulina Gretzky näytteli taannoin sivuosaa Alpha Dog -elokuvassa ja hänen laulamansa kappale Collection Dust oli mukana Laguna Beach -realitysarjassa ja julkaistiin myös singlenä. Vunna 2005 Paulina poseerasi mallina Flare-lehden kannessa.