Rihanna julkaisi kuumia kuvia netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna koki äskettäin traagisen menetyksen, kun hänen rakas isoäitinsä hävisi taistelunsa syöpäsairautta vastaan. Tapaus järkytti nuorta poptähteä niin, että hän ratkesi juomaan. Nyt suruaika näyttää olevan kuitenkin takana.

Rihanna on nimittäin julkaissut Twitter-blogissaan aimo annoksen tuoreita bilekuvia, joissa hänet nähdään muun muassa keikistelemässä huvijahdin kannella bikineissä yhdessä ystäviensä kanssa.

Rihanna päätyi taannoin otsikoihin, kun hänen kerrottiin tilanneen eräästä portugalilaisesta ravintolasta ruokaa 7.000 punnan, eli noin 9.200 euron, edestä. Ravintolan ruokahyllyt tyhjenivät laulajattaren tilauksen jälkeen, joten ruokapaikka joutui sulkemaan ovensa. Rihanna tilasi ruokaa itselleen ja 90 työntekijälleen Lontoossa järjestettyjen festivaalien takahuoneeseen.