Roudari tunaroi keikalla – vaatii poikabändeiltä 5 000 000 dollarin korvauksia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

2000-luvun vaihteessa supersuosioon noussut poikabändi Backstreet Boys yhdisti viime vuonna voimansa 1980 ja 1990 -lukujen vaihteessa tyttöjä hurmanneen New Kids on the Block -poikabändin kanssa. Tästä yhteistyöstä syntyi kiertue, joka hurmasi ympäri maailmaa tänä ja viime vuonna.

Nyt eräs poikabändien lievästi sanahirviömäisellä NKOTBSB Tour -kiertueella työskennellyt teknikko on haastanut poikabändit oikeuteen, TMZ-sivusto kertoo. William Wesley Styron -nimisen avustajan mukaan hän loukkaantui vakavasti yhtyeiden Memphisin keikalla viime kesäkuussa. Styron haluaakin nyt bändeiltä rahallisia korvauksia kärsimyksistään.

Oikeusjutun mukaan teknikko putosi lavalla olleeseen kuoppaan. Neljän metrin pudotuksen johdosta Styron sai ”traumaattisia aivovammoja” aiheuttaneen kallonmurtuman. Hän kärsi onnettomuuden jälkeen kohtauksista ja tajuttomuudesta. Nyt Styron haluaakin laittaa takavuosina tyttöjen päiväunissa tiuhaan esiintyneet poikabändiläiset maksamaan, sillä hän vaatii kärsimyksistään viiden miljoonan dollarin korvauksia.

Mies on perustellut suurta rahasummaa sillä, että onnettomuus olisi ollut vältettävissä varoituskylttien avulla. New Kids on the Block ja Backstreet Boys -yhtyeet ovat tyrmänneet avustajan väitteet, sillä heidän mukaan onnettomuus johtui Styronin huolimattomuudesta. Viimevuotisesta oikeusjutusta huolimatta NKOTBSB Tour jatkui tänäkin vuonna Euroopan, Australian ja Aasian keikoilla.