Tämänkö takia uusissa Batman-elokuvissa ei ole Robinia?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Dark Knight -trilogia on saavuttanut maailmanlaajuisesti hurjan suosion. Batman-elokuvien uusin tulokas Yön ritarin paluu valloittaa Suomen valkokankaat 20. heinäkuuta.

Monia lepakkomiehen innokkaita faneja on voinut kummeksuttaa suositussa elokuvasarjassa se, että Batmanin legendaarinen apuri Robin puuttuu kokonaan kuvioista. Nyt eräs internetissä levinnyt parodiavideo antaa tähänkin arvoitukseen omanlaisensa vastauksen. Videota seuraava katsoja voi nimittäin ymmärtää, että Robin on yksinkertaisesti liian nolo dramaattisen Yön ritarin aisapariksi.

Videolla synkän supersankarin kanssa nähdään 1960-luvun Robin, joka näyttää Gothamin juron pelastajan rinnalla irvokkaalta pikkupojalta. Batman kohtaa vihollisensa Banen, joka päätyykin lopulta pahoinpitelemään korneja repliikkejä lausahtelevan sankarin apurin. Robin käy sekä sankarin että roiston hermoille lopulta niin paljon, että Bane luovuttaa taistelun ja lupaa lähteä Gotham Citystä.