Idol-tuomaristoon tunkua: Yllättävä supertähti ilmoittautui halukkaaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikkoja. Kahden viime kauden aikana tuomaripenkin takana ovat istuneet Randy Jackson, Jennifer Lopez ja Steven Tyler.

Hittisarja on tällä hetkellä kovien muutosten alaisena, sillä sen tuomarit Steven Tyler ja Jennifer Lopez ilmoittivat viime viikolla jättävänsä tuomaroinnin. Uusia tuomareita on arvuuteltu julkisuudessa, ja nyt jopa soul-diiva Aretha Franklin on ilmoittautunut halukkaaksi kuuluisaan pestiin. Musiikin mahtimamma kertoi sähköpostin välityksellä innokkuudestaan tehtävään.

– Kyllä, olen kiinnostunut ohjelman tuomarin tehtävästä, Aretha Franklin kirjoitti TMZ-sivuston mukaan viestissään.

18-kertaisen Grammy-voittajan ohella myös esimerkiksi koomikko Charlie Sheen ilmaisi äskettäin kiinnostuksensa uudeksi Idol-tuomariksi. Huhujen mukaan ohjelman tuottajat ovat hyvin kiinnostuneita Mariah Careysta ja he ovatkin jo keskustelleet sopimuksesta palaverin merkeissä. Myös Adam Lambert ja Fergie ovat ehdolla American Idolin uusiksi tuomareiksi.