Charlie Sheen tekee hyvää – miljoonalahjoitus sotilaiden hyväksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miehen puolikkaat -hittisarjasta potkut saanut Charlie Sheen on tehnyt paluun uuden komediasarjansa myötä. Anger Management -televisiosarjan päätähdeksi kiinnitetty Sheen palasi ruutuun 28. kesäkuuta, kun hänen uuden sarjansa ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa.

Nyt 46-vuotias tähtinäyttelijä on esitellyt itsestään erittäin anteliasta puolta. Taannoin sekoilujensa myötä otsikoita tiuhasti tähdittänyt menestysnäyttelijä on nimittäin luvannut lahjoittaa huikeat miljoona dollaria amerikkalaisten sotilaiden ja heidän perheidensä tukemiseen, TMZ-sivusto uutisoi. Sheenin miljoonalahjoitus annetaan United Service Organizations -järjestölle, joka järjestää esimerkiksi viihdykettä palveluksessa oleville sotilaille.

Sheen on luvannut lahjoittaa vähintään yhden prosentin tuoreesta Anger Management -televisiosarjastaan ansaitsemistaan rahoista. Vähimmäislahjoitukseksi suosikkinäyttelijä on jo luvannut miljoona dollaria. Eli mitä enemmän hän sarjan kautta tienaa, sitä enemmän sotilaat saavat lahjoituksia. Kyseessä on United Service Organizationsin historian suurin yksittäiseltä henkilöltä saama lahjoitus.

– Minulle on kunnia pystyä antamaan takaisin näille armeijan miehille ja naisille jotka ovat tehneet niin paljon meidän kaikkien eteen, Sheen selittää julkaisemasssan tiedotteessa.

Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.