Brittisarja lanseerattiin Amerikaan – fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

The Inbetweeners on brittiläinen komediasarja, joka kertoo neljän brittiteinin kommelluksien täyteisestä arjesta. Isossa-Britanniassa erittäin suosittu sarja lanseerattiin äskettäin myös rapakon taakse Yhdysvaltoihin, mutta tietoa uutuussarjasta ei otettu lämmöllä vastaan.

MTV-kanavalla nähtävän amerikkalaisversion maistiaispätkän tultua julki sarjan tosifanit ovat suuttuneet toden teolla, The Sun -uutisoi. Ymmärrettävästi brittihuumorin ympärille rakennettu alkuperäinen The Inbetweeners -sarja oli erittäin suosittu, eikä uuteen versioon olla suhtauduttu suopeasti. Moni kokeekin, ettei amerikkalaishuumori sovi peribrittiläisen sarjan muottiin.

– Amerikan täytyy lopettaa brittiläisten klassikkosarjojen kopiointi! Ensin Skins ja nyt tämä!? LOPETTAKAA! vauhkotaan eräässä The Sunin julkaisemassa kommentissa.

Yhdysvaltalaisessa versiossa tullaan näkemään alkuperäisestä sarjasta tuttuja hahmoja ja juonenkuvioita. Koska brittihuumori ei siis aivan suoraan ole käännettävissä amerikkalaiseen sarjaan, kerrotaan ohjelman tuottajien antaneen uutuussarjalle hieman ”kalifornialaisia piirteitä”. Uutussarjan ensimmäinen jakso näytetään Yhdysvalloissa 20. elokuuta, ja sen pääosissa nähdään muun muassa Joey Pollari, Bubba Lewis ja Zack Pearlman.