Justin Bieber rikkoi haamurajan sosiaalisessa mediassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien tyttöjen ja naisten päiväunien kohde. Suomeen ensi keväänä saapuva poppari saa jatkuvasti muun muuassa kosintapyyntöjä faneiltaan, vaikka hän on seurustellut jo pidemmän aikaa 19-vuotiaan Selena Gomezin kanssa.

Äskettäin maailman toiseksi eniten tienaavaksi alle 30-vuotiaaksi noussut poptähti on nyt rikkonut ennätyksiään Twitter-blogipalvelussa, E! Online -sivusto uutisoi. Megasuositulla Bieberillä on nyt nimittäin päätähuimaavat 25 miljoonaa Twitter-seuraajaa. Poptähti ei kuitenkaan ollut ensimmäinen julkkis jolta kyseinen ennätys meni rikki, sillä Lady Gaga saavutti 25 miljoonan seuraajan rajan jo kesäkuun alussa.

Tällä hetkellä Twitterin kolmanneksi seuratuin käyttäjä on Katy Perry: Part of Me -keikkadokumentin alkukuusta julkaissut Katy Perry hieman yli 23 miljoonalla seuraajallaan. Neljänneksi yltää menestyslaulaja Rihanna lähes 23 miljoonalla seuraajalla. Viiden suosituimman kärkeen on yltänyt myös popin prinsessa Britney Spears. Nykyisin X Factor -ohjelmaa tuomaroivalla Spearsilla on noin 18,5 miljoonaa seuraajaa.

Viime vuonna huimat 55 miljoonaa dollaria, eli 47 miljoonaa euroa tienannut Justin Bieberin julkaisi äskettäin uuden Believe-albuminsa. Levyllä kuullaan muun muuassa Maria-kappale, jossa teinitähti sivaltaa erästä naispuolista faniaan. Mariah Yeater -niminen ihailija väitti taannoin, että teinitähti on hänen poikalapsensa isä. Biisin on kerrottu saaneen vaikutteita Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleesta.