Justin Bieber saapuu konsertoimaan Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber konsertoi ensi keväänä Helsingissä. Artisti tuo jättimäisen Believe Tour -kiertueensa Hartwall Areenalle perjantaina 26. huhtikuuta 2013.

Justin Bieber pomppasi valtaisaan suosioon vuoden 2009 debyyttilevyllään My World ollessaan vasta 15-vuotias. Sittemmin artisti on myynyt lähes 20 miljoonaa albumia, kerännyt YouTubessa miljardeja katselukertoja sekä noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista, seuratuimmista ja vaikutusvaltaisimmista ihmisistä.

Kesäkuussa ilmestynyt kolmas Justin Bieber -pitkäsoitto Believe sisältää tutun Bieber-soundin lisäksi myös aikaisempaa enemmän vaikutteita myös tanssimusiikista. Esimerkiksi Nicki Minaj’n ja Draken vierailuita sisältävä levy rikkoo jälleen ennätyksiä ympäri maailmaa. Levyn hittisingle Boyfriend kuunneltiin vuorokauden aikana YouTubessa huimat kahdeksan miljoonaa kertaa – nyt luku on kohonnut yli 100 miljoonaan – ja kappale nousi myyntilistojen ykköseksi peräti 32 maassa.

Nykyisin lähinnä kymmeniätuhansia katsojia vetävillä stadioneilla esiintyvää Justin Bieberiä on yritetty saada Suomeen jo vuosia. Tuleva Hartwall Areenan konsertti onkin harvinaislaatuinen tapaus, sillä esiintymispaikka on koko Believe Tour -kiertueen pienin.