Megahitistä hulvaton Star Wars -versio

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadalaisen popkaunottaren Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -hittibiisi on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista kappaleista. Verkossa onkin julkaistu monenlaisia cover-esityksiä kyseistä hittibiisistä. Nyt kappale on saanut uudet vokaalit scifi-fanien suosikkihahmoilta.

Nettivideolla nimittäin nähdään Star Wars -avaruuselokuvien suosikkihahmot, joiden lausumat vuorosanat on yhdistelty Call Me Maybe -kappaleeseen sopivaan järjestykseen. Hauskalla videolla nähdään esimerkiksi Luke Skywalker, Darth Vader sekä viisaudestaan tunnettu Yoda. Myös elokuvissa hieman harvemmin vuorosanoja lausunut Chewbacca on päässyt mukaan kappaleeseen.

Musiikkivideon tekemiseen on käytetty materiaalia kaikista kuudesta Star Wars -elokuvasta. Vuonna 1977 ilmestyneen ensimmäisen Star Wars -elokuvan jälkeen elokuvasarjasta on muodostunut megasuosittu populaarikulttuurin ilmiö. George Lucasin luomat elokuvat ovat vuosien varrella tuottaneet katsojatuloina päätähuimaavat 4,49 miljardia dollaria.