Nolo photoshop-moka Voguessa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nykyisin käytännössä kaikkia malli- ja mainoskuvia käsitellään vahvasti, ja käsittelemättömät kuvat ovat todellisia harvinaisuuksia. Joskus kuvankäsittelijöille sattuu kuitenkin nolojakin virheitä, joissa malleilta katoaa jopa kokonaisia ruumiinosia.

Nyt Venäjän Vogue-lehdessä on sattunut juurikin tällainen erittäin nolo kuvanmuokkausvirhe. Muotimaailman raamatuksikin kutsutun Voguen kansikuvassa on upea 27-vuotias Natasha Poly, mutta näyttävästä kansikuvasta puuttuu silti jotain. Tarkemmin katseltuna selviääkin, että naisen kyynärvarsi on tipotiessään.

Kyseinen elokuun numero onkin herättänyt laajaa ihmetystä verkossa. Vaikka malli olisi asettunut kuvaan miten tahansa, käden pitäisi silti näkyä, sillä hänen ranteensa on kuitenkin kuvaan ilmestynyt. Kyseessä on siis harvinaisen huolimaton moka, jonka takia joku kuvankäsitteljä varmasti saa kuulla kunniansa.