Petetyn vaimon kosto oli näyttävä – katso kuva

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Taloa myytäessä kaikki keinot kannattaa ottaa käyttöön. Jos tarjontaa on paljon, joukosta erottautuminen kannattaa aina. Siinä onnistui ainakin eräs miehensä pettämäksi tullut nainen, sillä hän vuodatti vihansa suoraan myynnissä olevasta omakotitalostaan kertovaan kylttiin.

37-vuotias Elle Zober on tehnyt myytävälle talolleen omalaatuisen kyltin, jossa hän antaa nyt jo entisen aviomiehensä kuulla kunniansa. Daily Mail -lehti kertoo, kuinka Zober sai miehensä kiinni 22-vuotiaan opiskelijanaisen kanssa viestittelystä. Salasuhteen paljastuttua kymmenen vuoden avioliitto oli ohi, ja niin myös talo pistettiin myyntiin.

20120717-223618.jpgKuva: Greatfamilyhome.com

Kyltissä Zober kertoo talon isännän jättäneen hänet. Itseään kyltissä muun muassa ”hieman katkeraksi” kuvaileva talonomistaja on kuitenkin erikoisen myyntikikkansa myötä saanut talolleen paljon huomiota. Naisen mukaan reaktiot ovat vaihdelleet julkisen likapyykin pesemisen kauhistelusta kehotuksiin petturimiehen hautaamisesta talon takapihalle.

Taloa myyvä nainen kuitenkin vannoo saaneensa entiseltä mieheltään luvan eriskummallisen kyltin pystyttämiseen. Zoberin mukaan kyltissä ei ole kyse kostosta, vaan hauskasta tavasta myydä koti. Yksinäisyydestä kahden lapsen äidin ei kuitenkaan halutessaan tarvitse kärsiä, sillä kyltin seurauksena Zober on vastaanottanut myös päivälliskutsuja.