Monacon ”vastenmielinen” prinssi hakattiin yökerhossa – haastoi ravintolan oikeuteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monet perittyjä titteleitä omaavat henkilöt, kuten kuninkaalliset, stereotypioidaan usein julkisuudessa hemmotelluiksi ja laiskoiksi. Nyt eräs yöelämässä viihtyvä monacolaisprinssi on valjastanut sukunsa lakimiehet hoitamaan oikesjuttua, jonka hän nosti jouduttuaan perinteiseen baaritappeluun.

Kyseessä on Monacon prinsessa Carolinen poika Pierre Casiraghi, joka omien sanojensa mukaan pahoinpideltiin newyorkilaisessa yökerhossa, NBC New York -uutissivusto kertoo. 24-vuotias prinssi oli ollut kahden ystävänsä kanssa Double Seven -yökerhossa, kun tappelu oli alkanut. Casiraghi syyttää Adam Hock -nimistä liikemiestä tappelun aloittamisesta.

Prinssin mukaan Hock hyökkäsi humalassa hänen kimppuunsa yökerhon VIP-tiloissa. Casiraghi on yrittänyt loata Hockia sanomalla, ettei tälle olisi saanut tarjoilla alkoholia, sillä hänen tiedetään olevan ”nyrkkeilyyn taipuva henkilö”. Perinteisen pattitilanteen luo kuitenkin se, että Hock taas väittää ”vastenmielisen” prinssin ja hänen seurueen aloittaneen yökerhokärhämän.

Nyt rikkaiden miesten kinastelu on viety astetta pidemälle, sillä prinssi on haastanut Hockin ja Double Seven -yökerhon oikeuteen. Miehillä lienee kuitenkin riittävästi ylimääräistä rahaa oikeustaisteluun tuhlaamiseen. Hock on omistanut vuosien varrella muun muassa Tropic Zone -yökerhon New Yorkissa. Casiraghin äiti prinsessa Caroline on Monacon vallassa olevan hallitisijan prinssi Albertin sisko.