Rihanna pahoinpitelijästään: ”Olin todella, todella rakastunut”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna koki äskettäin traagisen menetyksen, kun hänen rakas isoäitinsä hävisi taistelun syöpäsairautta vastaan. Laulajatar piti lyhyen keikkatauon, koska hän matkusti kotimaahansa Barbadokselle suremaan poismenoa läheistensä kanssa.

Kohukaunottaren suruun saattaa liittyä vielä toisenlaistakin ikävää, sillä nyt Rihanna on avautunut ensimmäistä kertaa tunteistaan ex-poikaystäväänsä Chris Brownia kohtaan. Pari on pysynyt läheisinä ystävinä eronsa jälkeenkin, vaikka räppäri hakkasi taannoin laulajattaren sairaalakuntoon.

– Olin todella, todella rakastunut. Se sai oloni tuntumaan ihmeelliseltä, silmänräpäyksessä koko elämäni muuttui. Kaikki oli erilaista. En myöskään tiennyt, että voisin tuntea sellaista tuskaa, kertoi Rihanna Harper’s Bazaar -lehdelle.

24-vuotias neitokainen myöntää, että sydänsuru sai hänet hetkeksi inhoamaan deittailua. Poppari kertoo haastattelussa olevansa pohjimmiltaan konservatiivinen rakkauselämänsä suhteen. Naisen on nykyään vaikea päästää ihmisiä lähelleen kokemansa tuskan vuoksi.

Supertähti pelkää rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita Chris Brownia kohtaan. Tähtien on nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin. Räppäri lohdutti Rihannaa tekstiviestein isoäidin kuoleman jälkeen, ja pyysi naista myös lopettamaan juomisen.

Rihanna päätyi vastikään otsikoihin, kun hänen kerrottiin tilanneen eräästä portugalilaisesta ravintolasta ruokaa 7.000 punnan, eli noin 9.200 euron, edestä. Ravintolan ruokahyllyt tyhjenivät laulajattaren tilauksen jälkeen, joten ruokapaikka joutui sulkemaan ovensa. Rihanna tilasi ruokaa itselleen ja 90 työntekijälleen Lontoossa järjestettyjen festivaalien takahuoneeseen.