Iron Maiden -tähti julkaisee soololevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iron Maiden -yhtyeen perustajajäsen ja basisti Steve Harris odotetun British Lion debyyttisooloalbuminsa 24. syyskuuta. Hän on työstänyt albumiaan lähivuosien aikana Iron Maidenin kiertueiden ja julkaisujen välissä.

Albumin on miksannut Kevin Shirley, jonka meriitteihin kuuluvat mm. Led Zeppelin, Rush ja Journey lukuisten muiden lisäksi. Biisilistalla olevista This Is My Godista ja sen murisevasta riffistä aina raskaaseen Lost Worlds –balladiin, jonka vokalistina on Richard Taylor, voi todella huomata eron Iron Maidenin materiaaliin.

Mitä tulee albumin nimeen, Harris tunnustaa että hän on aina ollut ylpeä britti ja se on iso osa häntä. Steve Harrisista on tullut Iron Maidenin kanssa yksi brittimusiikin tunnetuimmista ja menestyneimmistä lähettiläistä. Julkaistuaan Maidenin 35-vuotisen uran aikana 15 studioalbumia, myytyään yli 85 miljoonaa albumia ja soitettuaan yli 2000 keikkaa 58 maassa, Steve Harris on todellakin globaali artisti.