Poptähden poikapuoli kuolemassa – ei rahaa maksaa hengityskonetta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen poptähti Usher asetti aiemmin tässä kuussa jäihin riitaisan huoltajuuskiistansa ex-vaimonsa Tameka Fosterin kanssa, sillä hänen poikapuolensa joutui rajuun onnettomuuteen. Tameka Fosterin 11-vuotias poika makaa parhaillaan sairaalassa aivokuolleena.

Nyt Usherin loukkaantuneen poikapuolen Kyle Gloverin tilasta on huolestuttavia uutisia, sillä TMZ-sivuston mukaan poika saatetaan irrottaa hengityskoneesta jo ensi kuussa. Vaikean päätöksen takana ei kuitenkaan ole pojan äiti, eli Usherin entinen vaimo Tameka Foster, vaan hänen vakuutusyhtiönsä. Vakuutusyhtiön mukaan he eivät kustanna pojan sairaalamaksuja paria kuukautta kauempaa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei Tamekalla ole varaa pitää poikaansa hengityskoneessa ilman vakuutusyhtiön rahoja. Aivokuollut Kyle ei tällä hetkellä pysty hengittämään itse, vaan hän tarvitsee koko ajan hengityskoneen apua. Musiikkiurallaan miljoonatuloihin yltävän Usherin ei ole kerrottu tarjoutuneen kustantamaan poikapuolensa hoitoja.

Onnettomuus tapahtui viime viikolla Lanier-järvellä Atlantassa, kun vesiskootteri törmäsi poikaan ja hänen 15-vuotiaaseen naispuoliseen ystäväänsä. Huhujen mukaan vesiskootteria ajoi 38-vuotias Jeffrey S. Hubbard, joka on Usherin perheystävä. Vesiskootterin kerrotaan osuneen Kyle Gloveria päähän.

Usher, oikealta nimeltään Usher Terry Raymond IV, julkaisi 8. kesäkuuta seitsemännen studioalbuminsa. Usher huomasi laulutaitonsa yhdeksänvuotiaana, kun hän liittyi nuorten kirkkokuoroon äitinsä kehotuksesta. Poptähti tunnetaan myös bisnesmiehenä, sillä hän omistaa muun muuassa osan Cleveland Cavaliers -koripallojoukkueesta.