Demi Mooren ahdinko syvenee: Tyttäret harkitsevat lähestymiskieltoa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti viime syksynä vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja julkkispari erosi kuuden vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin heidän avioliittonsa on huhuttu olleen laiton.

49-vuotiaan näyttelijättären kulunut vuosi on siis ollut vaikeuksia täynnä. Moore oli äskettäin vieroitushoidossa, mutta näyttelijättären ongelmien kerrotaan jatkuneen vielä kotonakin. Naisen Rumer, Scout ja Tallulah -tytärten kerrotaan olevan erittäin huolissaan äitinsä tilasta. Nyt tilanne on äitynyt niin pahaksi, että näyttelijättären tyttäret harkitsevat jopa lähestymiskiellon hakemista äitiään vastaan, Radar Online uutisoi.

– Demi soittelee heille jatkuvasti, lähettelee sähköposteja, jättää heille itkuisia puhelinviestejä ja anoo heitä soittamaan hänelle, ja tytöt ovat saaneet siitä tarpeekseen, lähde selittää tilannetta sivustolle.

Mooren tyttärien uutisoitiin jo aiemmin tehneen äidilleen selväksi, etteivät he halua tällä hetkellä olla hänen kanssaan tekemisissä. Lapset harkitsevatkin tilanteeseen äärimmäistä ratkaisua lähestymiskiellon muodossa. Lähteen mukaan Moore on täysin poissa tolaltaan välirikon takia.

Demi Moore joutui taannoin luopumaan huippuroolista Lovelace-elokuvassa yksityiselämänsä ongelmien takia. Hänet nähdään kuitenkin parhaillaan rajusti flopanneessa LOL-elokuvassa teinitähti Miley Cyruksen kanssa. Keväällä Mooren uutisoitiin tekevän paluun valkokankaalle Very Good Girls -elokuvassa. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna vieroitushoitoon päihderiippuvuuden ja syömishäiriön takia. Kolmesti naimisissa olleen Mooren kolme tytärtä ovat hänen avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.