Halle Berry onnettomuudessa – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry joutui taannoin vaaraan, kun tunkeilija pääsi hänen kotipihalleen. Tähden ahdistelija joutui teostaan vankilaan yli vuodeksi. Häiriintynyt mies ei saa astua 200 metriä lähemmäs Hallea ja tämän Nahla-tytärtä seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Nyt 45-vuotias näyttelijäkaunotar on taas joutunut uhkaavaan tilanteeseen, sillä TMZ-sivusto uutisoi Berryn joutuneen onnettomuuteen elokuvansa kuvauspaikalla. Näyttelijätär oli ollut eilen kuvaamassa Los Angelesin keskustassa The Hive -elokuvaa. Alustavien raporttien mukaan Berry oli kaatunut ja lyönyt päänsä pahasti asfalttiin.

Näyttelijäkaunotar kiidätettiin onnettomuuden jälkeen ambulanssilla iltakymmenen aikoihin paikalliseen Cedars Sinai Medical Center -sairaalaan. Berryn terveydentilasta ei ole sittemmin saatu uusia tietoja. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun näyttelijätär loukkaantuu elokuvan kuvauksissa. Berry mursi jalkansa vuonna 2011 kuvatessaan Cloud Atlas -elokuvaa Espanjassa.

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijätär paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.