Lihava nainen liukastui vesiliukumäessä – näin kävi takana oleville lapsille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomestakin löytyy useita kylpylöitä ja vesipuistoja, joissa aikuiset voivat lasten mukana nauttia virkistävistä vesileikeistä. Aina leikit eivät kuitenkaan suju halutulla tavalla, kuten eräs verkkovideo osoittaa.

Videolla nähdään tilanne, jossa joukko ihmisiä kiipeää vesiliukumäen märkiä portaita. Lasten ohella hauskanpitoon on lähtenyt myös isokokoinen aikuinen nainen, joka pyrkii muhkeine muotoineen pääsemään liukkaita askelmia ylöspäin.

Naisen otteet kuitenkin pettävät yllättäen, ja hän luiskahtaa alas portaita. Putoajan takana kaatuu myös rivi lapsia, ja videon toiminta muistuttaakin keilahallin tunnelmaa. Muksut tuupertuvat maahan kuin kasa keiloja naisen kaatuessa heitä päin.