Jennifer Lopez bikineissä suomalaisten suosikkikohteessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin latinotähti Jennifer Lopez saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Idol-tuomarinakin aiemmin tunnettu kaunotar nähdään parhaillaan Suomenkin elokuvateattereissa elokuvassa Mitä odottaa kun odotat.

Viime viikolla Jennifer Lopez vahvisti huhut siitä, että hän aikoo jättää Idol-ohjelman tuomaroinnin. Seuraavalla kaudella hän ei ole siis enää mukana. Kiertueensa lomassa kaunotar on nyt kuvattu nautiskelemassa Brasilian Fortalezassa, jossa lomailee vuosittain myös runsaasti suomalaisia turisteja. Neitokainen oli tuttuun tapaan upeassa bikinikunnossa.

Elokuvauraakin varsin huonolla menestyksellä tehnyt Jennifer Lopez nähdään parhaillaan valkokankaalla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa jo 14. toukokuuta. Suomeen elokuva tuli vasta heinäkuussa.