Olisitko uskonut koiran kykenevän tällaiseen? Katso video keittiöstä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman kuuluisin agentti James Bond on ollut vuosien mittaan useiden imitaatioiden kohteena. Harvemmin silti eläinkunnan edustaja kävisi salaisesta agentista, mutta nyt on sekin ilmiö nähtävillä.

Eräällä verkkovideolla nähdään mustaturkkinen koira, joka hiippailee kodin keittiössä kuin paraskin agentti. Hauva osoittautuu varsinaiseksi akrobaatiksi, kun se hivuttautuu keittiön pöytätasolle kaapistojen ovia availemalla. Koira kiipeää hyllyltä toiselle, kunnes saavuttaa päätepisteensä.

Utelias elikko nuuskii lavuaaria ja avaa kuonollaan yläkaapin oven. Video ei selvennä mitä koira oikeastaan kaapeista etsii, mutta eläimen voidaan olettaa tutkivan kaappeja makupalat mielessään. Hauvan operaatio keskeytyy nolosti, kun eläin horjahtaa tasolta alas.