Poppari yllättää! Lady Gagalle kelluva koti keskelle merta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Samaan aikaan hän kahinoi julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa. Supertähti on parhaillaan maailmankiertueellaan.

Nyt popmaailman kuumin tähti aikoo rakennuttaa itselleen uuden kodin erikoiselle sijainnille. Lady Gaga taikoo nimittäin seuraavan julkkislinnansa keskelle Kreikan merta. Kaunotar osti viime vuonna maakaistaleen mereltä, ja rakennuttaa kelluvan palatsin vetten varaan.

– Kodista tulee ilmiömäinen, kun hän on saanut sen valmiiksi. Se on aivan veden päällä ja näyttää kelluvan. Kaikki, jotka haluavat nähdä vilauksen talosta, joutuvat matkustamaan veneellä sen lähettyville, kertoo lähde The Daily Star -sivustolle.

Gagan uuteen palatsiin tulee oma kirkko, tenniskenttä ja kaksi uima-allasta. Neitokaisen kodin hinta on päätähuimaava, sillä tähän mennessä projekti on maksanut popparille 12 miljoonaa euroa. Tähdellä on rakkaussuhde Kreikkaan, sillä vuonna 2010 hänen huhuttiin harkitsevan avioitumista Kreikan saaristossa silloisen poikaystävänsä Luc Carlin kanssa.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.