Promotytöt ihmetyttivät Pori Jazzeilla: ”Ilmaista olutta!?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Porissa on parhaillaan täydessä käynnissä Pori Jazz -tapahtuma, joka on saanut kylpeä torstaipäivän upeassa auringonpaisteessa. Auringon kanssa kilpaa ovat sädehtineet myös muutamat promotytöt, jotka ovat aiheuttaneet hienoista hämmennystä jakamillaan lentolehtisillä.

Staran saamien tietojen ja kuvien mukaan tytöt jakoivat paikallisen kaupan mainoksia, joissa luvattiin jotain odottamatonta; ilmaista olut- ja makkaratarjoilua. Lentolehtiset tekivät erittäin hyvin kauppansa, vaikka Suomen lain mukaan alkoholia ei saa jakaa ilmaiseksi. Siitä ei lopulta ollutkaan kyse, sillä lauantaina asiakkaille tarjottava olut on alkoholitonta. Tavoitimme kauppiaan langan päähän kertomaan kampanjasta lisää.

– Henkilökunta on ollut innoissaan, että aivan loistava juttu. Haluttiin kertoa, että alkoholitonkin vaihtoehto voi olla hyvä vaihtoehto. Aina ei tarvitse olla kolmosolutta. Olut ja makkara on perinteinen kliseinen juttu, kauppias Ville Pirtinaho kertoi Staralle.

– Ajatus lähti sitä, että kilpailutilanne on muuttunut Porissa jonkin verran. Meidän kaupan läheisyyteen on suunnitteilla uusi Citymarket ja lähdettiin VeraVian kanssa mittimään miten saadaan tuotettua asiakkaille lisäarvoa. Haluttiin kehitellä jotain uutta tekmistä.