Siskoni on noita -kaunotar ei piilotellut rintaliivejään – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Rose McGowan tunnetaan parhaitan roolistaan Paige Matthewsina televisiosarjassa Siskoni on noita. Näyttelijäkaunotar seurusteli aikoinaan kolmen vuoden ajan muusikko Marilyn Mansonin kanssa.

Nyt 38-vuotias näyttelijäkaunotar ikuistettiin kävelemässä parkkipaikalla Los Angelesissa paljastavassa asussa. Rose McGowan oli nimittäin valinnut ylleen valtavalla kaula-aukolla varustetun mustan topin, joka ei piilottanut tähden rintaliivejä alleen. Bruneten siniset pitsirintsikat kiinnittivätkin paparazzien huomion.

Rose McGowan aloitti uransa monien muidenkin näyttelijöiden lailla lapsimallina. Näyttelijäkaunotar syntyi Italiassa ja asui lapsuutensa Euroopassa. Vanhempiensa eron jälkeen McGowan muutti Yhdysvaltoihin, eikä osannut lainkaan englantia. Näyttelijällä on todettu myös olevan obsessiivis-kompulsiivinen persoonallisuus OCPD eli hän kärsii muun muuassa pakkotoiminnoista ja perfektionismistä.