Spice Girlsin Mel C pelasti veljensä hengen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huippusuositusta Spice Girls -tyttöbändistä 1990-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Mel C, eli Sporty Spice, on ollut viime aikoina kovin vähän viihdelehtien otsikoissa. Pian suosikkiyhtyeen hajoamisen jälkeen hän käynnisti soolouransa, joka osoittautui menestykseksi.

Nyt kolmevuotiaan Scarlet-tyttären äiti on kertonut Daily Mirror -lehdelle pelastaneensa Paul-veljensä hengen. 38-vuotiaan laulajattaren mukaan hänen veljensä oli yleisesti iloisan olemuksensa sijaan ollut erittäin unelias ja laiha perheen yhteisellä lomalla vuonna 2002. Neuvokas laulajatar oli heti muista veljensä oireista kuultuaan yhdistänyt oireet ykköstyypin diabetekseen.

Kun nyt jo 32-vuotias Paul vihdoin meni siskonsa usuttamana lääkäriin, annettiin hänelle diabetesdiagnoosi. Kilpa-ajajana työskentelevä Paul joutui pitämään puolen vuoden tauon kilpailemisesta, mutta muuten miehen kunto on sittemmin parantunut huomattavasti. Ilman kuuluisan siskonsa väliintuloa hän olisi voinut vajota koomaan.

– Olen niin kiitollinen Melille että hän vaati minua menemään lääkäriin, laulajattaren veli Paul O’Neill selittää.

Suomessakin myös soolokeikoilla aikoinaan käynyt Mel C, oikealta nimeltään Melanie Chisholm, on julkaissut viisi albumia Spice Girls -yhtyeen hajottua. Neitokaisen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yhteensä yli 12 miljoonaa kappaletta. Laulajalla on Madonnan ja Geri Halliwellin jälkeen eniten listaykkösiä Britanniassa. Lisäksi Mel C on ainoa naismuusikko, joka on ollut brittilistan ykkösenä sekä kvartetissa, kvintetissä, soolona että duona.