Sylvester Stallone ei vastannut poikansa puheluihin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosittu näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone on parhaillaan murtunut mies, sillä hän menetti viime perjantaina 36-vuotiaan poikansa. Supertähden kerrottiin yllättyneen poikansa äkillisestä poismenosta. Äskettäin Sage Stallonelle suoritettiin ruumiinavaus.

Supertähden pojan kuolinsyy on yhä epäselvä ja hänelle tehdään vielä lisätestejä. Alkuperäisten raporttien mukaan Stallonen poika olisi menehtynyt huumeyliannostukseen. Nyt esiin on noussut väitteitä, joiden mukaan mediassa Sagea ”universuminsa keskipisteeksi” kutsunut Sylvester Stallone olisi sulkenut poikansa kokonaan elämästään. The Sun -lehden mukaan Sage oli murtunut isänsä kohtelusta.

Lähteiden mukaan menestysnäyttelijä ei edes vastannut puhelimeen, kun hänen poikansa yritti onnitella isäänsä tämän syntymäpäivänä. Isäänsä idolinaan pitäneen Sagen kerrotaankin olleen täysin poissa tolaltaan isänsä kylmän käytöksen vuoksi. Esiin on myös astunut Sagen 18-vuotias serkku Edd Filiti. Hän kirjoitti sittemmin jo poistetuissa Facebook-päivityksissään, kuinka Stallone ja hänen vaimonsa Jennifer Flavin olivat törkeitä väistellessään Sagen puheluita.

– Tiedän, että te ette välitä siitä mitä tapahtui, mutta te välitätte sitten kun kiemurtelette julkisen mielipiteen palavan suurennuslasin alla. Te ihmiset saatte minut voimaan v***n pahoin, Edd Filiti lataa Facebookissa Stallonea ja tämän vaimoa kohti.

Filiti on Sylvester Stallonen Toni Ann -siskopuolen poika. Sagen serkku kritisoi kirjoituksissaan rankasti Stallonen vaimoa Jenniferiä, joka rikkoi hänen mielestään koko heidän perheensä. Sylvester Stallone ei ole kommentoinut rajuja väitteitä, mutta hän on kuvaillut poikansa menetystä kivuksi, jonka hän kokee koko loppuelämänsä ajan.

Sylvester Stallone esiintyi yhdessä poikansa Sagen kanssa valkokankaalla vuonna 1990 Rocky V ja vuonna 1996 Daylight – Paniikki tunnelissa -elokuvissa. Sagen äiti on Stallonen entinen vaimo Sasha Czack. Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Näistä liitoista Sagea jäävät kaipaamaan Seargeoh-veli ja Sistine, Sophia ja Scarlet -siskopuolet.