Tissibaarimiljonääri osti oman kaupungin – vaihtoi nimen mieleisekseen! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kaikki on mahdollista, ja usein maassa tapahtuukin mielenkiintoisia asioita. Nyt vuorossa on ollut tissibaareilla miljoonaomaisuuden tehnyt yrittäjä Doug Guller, joka on jättänyt jälkensä sekä historiaan että kartalle.

Doug Guller teki miljoonansa Bikinis Sports Bar & Grill -ravintoloilla, joiden teemana on Hooters-ravintoloiden tavoin keskimääräistä rintavammat tarjoilijat. Nyt yrittäjä on sijoittanut varojaan ostamalla oman kaupungin Texasin osavaltiosta.

Austinin liepeillä sijaitseva vuonna 1949 perustettu kaupunki on saanut uuden omistajansa myötä uuden nimen ja nykyisin se on nimeltään Bikinis. Alunperin kaupungissa oli 20 asukasta, mutta nykyisin ei enää yhtään. Miljonääri kertoi ostaneensa oman kaupungin ”henkilökohtaiseksi leikkikentäkseen”.