63-vuotias Vera Wang on puumien puuma – pokasi 27-vuotiaan urheilijan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yksi maailman tunnetuimmista vaatesuunnittelijoista on 63-vuotias Vera Wang, joka on varsinkin jokaisen morsiamen unelmien pukusuunnittelija. Wangin hääpuvuissa astelevat nimittäin alttarille maailman suurimmat tähdet, ja yksilöllisten hääpukujen hinta on suorastaan tähtitieteellinen.

Muoti-ikonin elämässä puhaltavat uudet tuulet, sillä nainen erosi viime viikolla aviomiehestään 23 vuoden avioliiton jälkeen. Vera Wangin kerrotaan kuitenkin löytäneen nopeasti itselleen lohduttajan, kun 27-vuotias taitoluistelija Evan Lysacek pitää hänelle seuraa. Pari nostatti välittömästi suhdehuhut, kun muotisuunnittelijaa 36 vuotta nuorempi urheilija muutti hänen luokseen asumaan, kertoo The Daily News -sivusto.

Vera Wang poseeraa itse lehtien sivuilla harvakseltaan, ja esimerkiksi parikymmentä vuotta sitten 40-vuotiaana hän näytti selvästi ikäistään vanhemmalta. Ikä on tässä tapauksessa tehnyt kuitenkin tehtävänsä hieman tavallisesta poiketen, sillä nykyisin 63-vuotiaana Wang näyttää nuoremmalta kuin vuosikymmeniin. Se lienee kuitenkin asianmukaisten kauneusleikkausten ansiota.