Elisabetta Gregoracin bikinipeppu pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulapomo Flavio Briatoren italialainen mallivaimo Elisabetta Gregoraci on poseerannut viime aikoina paparazzikuvien lisäksi myös oikeissa mallikuvissa. Niihin hän onkin muodollisesti erittäin pätevä, ja neitokaiselle povataan alalla pitkää uraa.

Nyt 31-vuotias mallivaimo on ikuistettu lomailemassa julkkisten suosikkikohteeksi kuluneen vuoden aikana nousseessa Italian Porto Cervossa. Mukana vesileikeissä oli myös pariskunnan poika Nathan Falco Briatore, mutta Flavio ei tainnut tällä kertaa ehtiä mukaan rannalle.

Elisabetta Gregoraci ja Flavio Briatore tekivät häidensä jälkeen peräti neljän kuukauden häämatkan reissaten ympäri maailmaa. Tuolloin Elisabetta poseerasi lukuisia kertoja paparazzien tähtäimissä. Sittemmin sama teema on tosin jatkunut.