Hugh Jackman esitteli täydellisen vartalonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suuren suosion saaneiden X Men -elokuvien tähti Hugh Jackman loukkaantui taannoin Australiassa vieraillessaan Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa. Mies saapui haastateltavaksi vaijerilla lentäen, mutta stuntti meni pieleen ja Jackman törmäsi rajusti valolaitteisiin.

43-vuotias Hugh Jackman on miljoonien naisten ihailema komistus, jota pidetään yhtenä Hollywoodin seksikkäimmistä miehistä. Nyt australialainen näyttelijä on tarjonnut naisfaneilleen silmänruokaa Bondi Beachilla.

X Men -tähti esitteli nimittäin paparazzeille täydellisen sixpäckinsä kotimaassaan sijaitsevalla rannalla. Otosten perusteella hurmurinäyttelijä on erinomaisessa fyysisessa kunnossa.

Taannoin AshleyMadison.com -verkkopalvelun kyselyssä selvisi, että Jackman oli kolmanneksi toivotuin pari avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa. Sydneyssä syntynyt Jackman meni naimisiin vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa vuonna 1995.