Huimasti laihtunut Idol-voittaja paljasti bikinivartalonsa – tätä kelpaa ihastella!

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun kaikkien aikojen nuorin voittaja Jordin Sparks nousi kuuluisuuteen jo 17-vuotiaana. Hieman rehevänä kaunottarena tunnetuksi tullut laulaja sai sittemmin kiinnityksen The Jonas Brothers -yhtyeen kiertueen lämmittelijäksi, jonka jälkeen hän päätti pudottaa painoaan.

Nyt 22-vuotiaan poptähden laihdutusprosessi on tuottanut huomattavan upean tuloksen, kun hän esittelee uutta upeaa vartaloaan parhaillaan Shape-lehden kansikuvassa.

Jordin Brianna Sparks työskentelee satunnaisesti myös mallina. Arizonassa varttunut poplaulaja osallistui ennen American Idol -ohjelmaa lukuisiin kykyjenetsintäkilpailuihin. American Idol -voiton jälkeen Sparksin ura oli huipussaan, sillä tähti julkaisi muun muuassa poppari Chris Brownin kanssa hitiksi nousseen No Air -kappaleen. Nuori laulaja on vahvasti uskovainen ja on kertonut säästävänsä neitsyyttään avioliittoon.