Liam Payne tyrmäsi Harry Stylesin deittailun: ”Hänestä tulee yksinäinen vanha mies”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. X Factor -ohjelmassa perustetun yhtyeen nuoret laulajatähdet ovat olleet viime aikoina tiivisti otsikoissa, sillä he kiertävät parhaillaan Yhdysvaltoja.

Yksi poikabändin suosituimmista jäsenistä on 18-vuotias Harry Styles, joka on lähiaikoina ollut useasti otsikoissa rakkauselämänsä tiimoilta. Vanhemmista naisista pitävä nuorukainen ei kuitenkaan aivan kaikkien mielestä ole romantiikan asiantuntija. Stylesin bändikaveri Liam Payne on nyt nimittäin kertonut 193 Dallas -radiokanavalle pelkäävänsä Stylesin jäävän kokonaan yksin.

Paynen mukaan nuorukainen auttaa niin ahkerasti muita löytämään seuraa, ettei hän tule koskaan löytämään itselleen ketään. Laulaja myäs paljasti, että on kokonaan Stylesin ansiota, että hän seurustelee nykyisen tyttöystävänsä tanssija Danielle Peazerin kanssa. Styles saattoi Paynen mukaan myös Louis Tomlinsonin yhteen Eleanor Calderin kanssa.

– Harry on maaginen yhteensaattaja. Hän on kuin Hitch – hän onnistuu kaikkien muiden kohdalla paitsi itsensä. Hänestä tulee yksinäinen vanha mies, Liam Payne selittää Stylesin kyvyistä.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.