Miley Cyrusin veli kuoleman porteilla – nielurisaleikkaus oli viedä hengen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miley Cyrus nousi Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi. Äskettäin kihlautuneella neitokaisella on Noah, Brandi, Trace ja Braison -sisarukset. Mileyn Braison-veljeltä leikattiin äskettäin nielurisat, eikä toimenpide sujunut täysin ongelmitta.

Pojan äiti Tish Cyrus on nimittäin kertonut E! Entertainment -sivustolle, kuinka 18-vuotias Braison oli lähellä kuolemaa leikkauksista johtuneiden komplikaatioiden takia. Takavuosien suosikkilaulaja Billy Ray Cyrusin pojan leikkaus oli sujunut hyvin, ja hänet oli päästetty sairaalasta kotiin. Viikko leikkauksen jälkeen tilanne kuitenkin muuttui, sillä hänellä alkoi ilmetä verenvuotoa kurkussaan.

Yhdeksäntenä päivänä leikkauksesta Braison vuosi verta jo solkenaan, ja hänet oli kiidätettävä sairaalahoitoon. Nuorukaisen äidin mukaan Braison oli tukehtua omaan vereensä. Verenvuodon syyksi paljastuikin vuotava valtimo joka ommeltiin ripeästi kiinni pikaisessa operaatiossa.

Nyt Tish Cyrus onkin painottanut sitä, kuinka kaikkien tulisi ottaa nielurisaleikkaus tosissaan. Naisen mukaan hänen poikansa olisi voinut kuolla, jos he olisivat olleet pidemmän välimatkan päässä sairaalahoidosta. Sittemmin jo kotiin päässyt Braison voi kuitenkin hyvin, vaikka koettelemus säikäyttikin nuorukaisen pahanpäiväisesti.

– Hän ei olisi mitenkään voinut jatkaa sellaisten verimäärien menettämistä ja selvitä siitä hengissä. Olemme onnekkaita että olimme vain parin mailin päässä sairaalasta, ja että sain vietyä hänet sinne, Tish Cyrus selittää sivustolle.