Negativelle kävi ohraisesti: ”Äänittäjä unohti painaa REC-nappulaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Negative-yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron on tuttu näky televisiosta ja tuttu ääni oman yhtyeensä lisäksi myös muiden artistien keikoilta ja levyiltä. Stara tapasi Jonnen viikonloppuna Tammerfest-tapahtuman backstagella.

Kuva: Stara

Tammerfest on Negative-yhtyeelle tärkeä tapahtuma jo kotikaupungin ansiosta. Takavuosilta muistui kuitenkin mieleen eräs ei-niin-mukava festarimuisto samaisesta tapahtumasta.

– Kun meidän ensimmäinen levy tuli vuonna 2003 niin me kuvattiin Negativen kanssa tossa viereisellä lavalla DVD, Jonne Aaron muistelee.

– Levy-yhtiö oli laittanut hienosti kaikki satsaukset, että nyt tulee hieno kotikaupungin keikka. Muuten hyvä, mutta äänittäjä unohti painaa rec-nappulaa. Se tajus sen vasta encoressa. Ei ole sen jälkeen kaverista kuulunut. Tekevälle sattuu.