Nicole Coco Austin niukassa mekossa ensi-illassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt kurvikaunotar on jälleen esitellyt miljoonan dollarin kroppaansa miehensä Ice-T:n tähdittämän Something From Nothing: The Art of Rap -dokumenttielokuvan ensi-illassa. Coco nähtiin paikan päällä piukkaakin piukemmassa mekossa, joka paljasti antoisasti tähden vartalolinjan. Neitokaisen muhkeat rinnat eivät myöskään jääneet asussa paitsioon, vaan ne tulivat miltei ulos mekon avonaisesta kaula-aukosta.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.