Rebecca Ferdinando juhli rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusin Batman-elokuva on parhaillaan runsaasti otsikoissa, ja elokuvan ensi-iltajuhlia vietetään samaan aikaan ympäri maailmaa. Eilen leffan Britannian ensi-iltaa vietettiin Lontossa. Eräs vieraista yllätti monet liiankin rohkealla asuvalinnalla.

Näyttelijätär Rebecca Ferdinando asteli nimittäin legendaarisen Odeon-elokuvateatterin punaiselle matolle mustassa harsomaisessa ja huomattavan läpinäkyvässä asussa. Se ei nimittäin edes yrittänyt peitellä neitokaisen rintavarustusta.

27-vuotias Rebecca Ferdinando on tullut kotimaassaan tunnetuksi lähinnä vuonna 2012 ensi-iltansa saaneen Bonded By Blood -elokuvan tähtenä, mutta kansainvälinen läpimurto on vielä tekemättä. Hänet on nähty myös takavuosina huippusuosiota nauttineessa Holby City -televisiosarjassa. Vuoden 2011 X-Men -elokuvassa Ferdinando vilahti avustajana.