Slash sai oman Hollywood-tähden – Charlie Sheen haukkui Axl Rosen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman tunnetuimpiin rock-kitaristeihin lukeutuva Slash tuli tunnetuksi soittaessaan 1980-luvulla Guns N’ Roses -yhtyeen riveissä. Hänet on tunnettu erityisesti kitarariffeistään, pitkistä kiharahiuksistaan ja silinterihatustaan.

Viime viikolla huippukitaristi sai oman tähden Hollywood Walk of Fame -kävelykadulle. Kattavan musiikkiuran tehneen miehen mukana juhlinnassa oli hänen vaimonsa Perla ja heidän poikansa Cash ja Emilio. Paikalla oli myös lukuisissa kohuissa ryvettynyt näyttelijä Charlie Sheen, joka piti puheen huippukitaristin kunniaksi.

– On melko sopivaa, että Slash saa tähden samalta kadulta jolla Axl Rose jonakin päivänä tulee nukkumaan, Sheen piikitteli puheessaan Slashin entistä bändikaveria Axl Rosea.

Guns N’ Roses -yhtyeen nokkamiehenä toiminut Rose ei ymmärrettävistä syistä ollut juhlistamassa Slashin tähtiplakaattia. Miehet ajautuivat välirikkoon 1990-luvulla. Slashin ja Rosen taiteellisten erimielisyyksien uskotaan vaikuttaneen oleellisesti Guns N’ Roses -yhtyeen silloisen kokoonpanon hajoamiseen.

46-vuotias Slash, oikealta nimeltään Saul Hudson, on sittemmin menestynyt myös sooloartistina. Muusikko myös perusti vuonna 2002 Velvet Revolver -yhtyeen, joka voitti Slither-kappaleellaan parhaan hard rock -esityksen Grammy-palkinnon. Slash on ollut naimisissa vaimonsa Perlan kanssa vuodesta 2001 asti. Pariskunta haki avieroa vuonna 2010, mutta he peruivat hakemuksensa vain kaksi kuukautta myöhemmin.