Sugababes tekee paluun – aivan eri nimellä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmanlaajuista suosiota niittänyt tyttöbändi Sugababes kuuluu yhtyeisiin, joita ovat alusta alkaen repineet sisäiset ristiriidat. Bändin jäsenet ovat vuosien varrella vaihtuneet tiuhaan tahtiin, ja tämänhetkisessä kokoonpanossa ei ole yhtään yhtyeen alkuperäisjäsentä.

Nyt alkuperäisen Sugababes-yhtyeen jäsenet Siobhan Donaghy, Mutya Buena ja Keisha Buchanan ovat päättäneet jälleen vuosien hiljaisuuden jälkeen tehdä yhdessä musiikkia. Kolmikko ei ole levyttänyt yhdessä sitten vuoden 2000 jälkeen, jolloin he julkaisivat Sugababes-nimellä One Touch -albumin. He aikovatkin valloittaa fanien suosion jälleen takaisin.

Neidot nimesivät kokoonpanonsa Mutya Keisha Siobhan -yhtyeeksi. Neitokaiset solmivat äskettäin miljoonan punnan eli 1,3 miljoonan euron arvoisen levytyssopimuksen Polydor Recordsin kanssa. Laulajatar Emeli Sandén kerrotaan työskentelevän bändin kanssa.

Tällä hetkellä varsinaiseen Sugababes-bändiin kuuluvat Heidi Range, Jade Ewen ja Amelle Berrabah. Huolimatta vaihtuvista solisteistaan yhtye on Britannian suosituimpia tyttöbändejä, ja maailmanlaajuisesti bändi on myynyt yli 8 miljoonaa albumia. Yhtyeeltä on julkaistu kahdeksan albumia, joista viimeisin Sweet7 näki päivänvalon vuonna 2009.