Tamara Ecclestone jätti poikaystävänsä – pornovideo oli liikaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee mielellään julkkisjuhlilla paljastavissa asuissa. Äskettäin neitokainen joutui kidnappausuhkausten kohteeksi.

28-vuotias seurapiirikaunotar on nyt jättänyt poikaystävänsä Omar Khyamin, koska miehen kuvaama roisi seksivideo tuli julkisuuteen. Videon uskotaan olevan kuvattu ystävän polttarijuhlissa, joihin Khyami osallistui aikaisemmin Lontoossa. Tamara Ecclestone ei reagoinut skandaaliuutisiin suotuisasti, vaan lähetti samantien miehen tavarat pois pariskunnan Lontoon kodista.

Kaunottaren kerrotaan olevan murtunut tapauksesta, sillä hän suunnitteli lähteiden mukaan jopa avioliittoa Khyamin kanssa. Neitokaisen huippurikkaat vanhemmat ovat myös äärimmäisen pettyneitä lupaavan suhteen saamaan petolliseen käänteeseen. Ecclestone kertoo tuntevansa olonsa kipeäksi tapauksen vuoksi, ja haluavansa vetää rajan pariskunnan suhteeseen.

– Olen puhunut Omarin kanssa ja hän myönsi tapahtuneen todeksi. Suhteemme on nyt ohi, kertoi Tamara Ecclestone kyynelsilmin The Sun -lehdelle.

Entisen poikaystävän mukaan nainen ylireagoi videoon. Khyamin mukaan valonarka materiaali oli kuvattu jo ennen pariskunnan suhdetta. Hänen mukaansa seksivideo tuli julkisuuteen vain, koska miestä kiristetiin sen takia.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.