Wolverine-elokuva vaikeuksissa – Jessica Biel vetäytyi roolista

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel kihlautui aiemmin tänä vuonna on-off -poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa. Pariskunta erosi taannoin neljän vuoden seurustelun jälkeen, mutta he palasivat pian takaisin yhteen. Sittemmin he eivät ole peitelleet onneaan.

Nyt 30-vuotias neitokainen on vetäytynyt uuden Wolverine-elokuvan Viper-pahiksen roolista neuvotteluiden loppumetreillä. Daily Mail -lehden mukaan Bielin viime hetken haluttomuus näytellä elokuvassa on saanut elokuvan tekijät pienimuotoiseen paniikkiin. X-Men Origins: Wolverine -elokuvan jatko-osan kuvaukset on tarkoitus aloittaa Sydneyssä jo ensi viikolla.

Elokuun loppupuolella Suomen valkokankailla Total Recall -elokuvassa nähtävän Bielin epäillään vetäytyneen elokuvaprojektista tulevien häidensä takia. Neitokaisen ja laulaja-näyttelijä Justin Timberlaken arvellaan avioituvan vielä tämän kesän aikana. Nyt Viperin rooliin haetaankin kuumeisesti toista naisnäyttelijää. Lähteiden mukaan hieman Bieliä tuntemattomampi ei-amerikkalainen näyttelijätär olisi harkinnassa roolia varten.

Minnesotassa varttunut Jessica Claire Biel paljasti taannoin surevansa paljon sitä, ettei hän saanut The Notebook -menestyselokuvan pääosaa. Näyttelijätär koe-esiintyi elokuvaan vuonna 2004, mutta hän hävisi kilvan Rachel McAdamsille. Sittemmin Jessica Biel on niittänyt menestystä lukuisilla rooleillaan. Hänen tunnetuimpien elokuvien joukkoon lukeutuvat muun muuassa The A-Team, The Illusionist ja Stealth.