50 Cent iski silmänsä Tulisa Contostavlosiin – haluaa päivällistreffit

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomessakin taannoin esiintynyt hiphop-tähti 50 Cent on järkyttänyt viime aikoina fanejaan, sillä hän on joutunut lyhyen ajan sisällä jo kahteen kertaan sairaalahoitoon. Räppäri loukkaantui äskettäin tieliikenteessä, kun hän ajoi citymaasturillaan kuorma-auton perään.

Nyt rap-artisti on iskenyt silmänsä seksivideota tähdittäneeseen Tulisa Contostavlosiin. X Factor -ohjelman tuomarinakin nähty laulajakaunotar oli taannoin seksiskandaalin keskiössä, kun hänen entinen poikastävänsä Justin Edwars levitti verkossa pariskunnan tekemää seksivideota. 50 Cent onkin kertonut Daily Mail -lehdelle, kuinka hän haluaisi tehdä Tulisan kanssa lähempää tuttavuutta.

– Tulen olemaan uudelleen Britanniassa myöhemmin tänä vuonna ja haluaisin tavata Tulisan päivällisen merkeissä. Hänellä on ollut rankkaa ja hän on lähiaikoina käynyt myös läpi paljon paskaa, 50 Cent selittää lehdelle.

Amerikkalaismuusikon mukaan Tulisan vastaisku entistä poikaystäväänsä vastaan oli ihailtava. Tulisa sovitteli seksivideojupakkansa äskettäin oikeudessa saaden Edwarsin myöntämään syyllisyytensä. 50 Cent paljasti myös, että voisi tehdä musiikkia brittilaulajattaren kanssa, koska hän on ”aito ja lahjakas”.

Viime vuonna 50 Centin levy-yhtiö kieltäytyi yllättäen julkaisemasta Black Magic -albumia. Räppäri myönsi olevansa ongelmissa levy-yhtiö Interscopen kanssa ja kertoi, ettei aio enää jatkossa työskennellä heidän kanssaan. 50 Cent näytteli vuonna 2008 näyttelijäkonkareiden Robert De Niron ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Righteous Kill. Hän sanoi kolmikon ystävystyneen elokuvan kuvauksissa. Räppäri kertoi nauttivansa heidän kanssaan hengaamisesta, sillä hän sanoi jäävänsä huomiossa “kolmanneksi pyöräksi”.