Burger Kingin työntekijä sai tarpeekseen häiriköstä

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa julkaistaan aika ajoin videoita pilailijoista, jotka tekevät koomisia jekkuja kanssaihmisilleen. Nyt eräs tällainen video on levinnyt YouTube-videopalvelussa.

Video kuitenkin eroaa edeltäjistään siten, että tässä kiusantekijä jää kiinni tekosestaan. Mies ajaa nimittäin useaan otteeseen samalle Burger King -ravintolan autokaistalle, ja häiritsee ravintolan henkilökuntaa tilaamalla itse keksimiään ruokalajeja. Kuski saa tempauksestaan monet naurut.

Kolmannella kerralla ravintolan työntekijälläkin on kuitenkin hänelle jotain sanottavaa. Mies valittaa autokuskille tämän toiminnasta, mutta idioottimainen nuorukainen vain haukkuu häntä isoksi lapseksi, ja koittaa onneaan vielä neljännenkin kerran. Tällä kerralla asiakaspalvelija tervehtii miestä suoraan käskemällä hänen painua ”v*ttuun, mikä aiheuttaa työntekijälle ongelmia ravintolan puolella.