P. Diddyn härski kuva yllätti – käsi naisen alapäässä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, nimettiin äskettäin Forbes-talouslehden listauksessa maailman rikkaimmaksi räppäriksi jo toista kertaa peräkkäin. Taannoin esimerkiksi hänen lomamatkansa tuli maksamaan 850.000 dollaria.

Nyt musiikkimoguli on yllättänyt faninsa Twitter-mikroblogissaan julkaisemallaan härskillä kuvalla. Otoksessa P. Diddy pitelee vasenta kättään tuntemattoman naisen alapään päällä. Kuvan irstautta korostaa myös räppärin ilme, joka näyttää miehen olevan valmis sänkypuuhiin. Twitter-kuvan mysteerinaisen epäillään olevan hänen on/off-tyttöystävänsä, r&b-laulaja Cassie.

Kuva: Twitter

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.