Groove Armada Tampereella: ”Ensimmäinen keikkamme koulun pihalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu elektronisen musiikin parivaljakko Groove Armada käväisi viikonloppuna esiintymässä Tampereella järjestetyssä Love Music Festival -tapahtumassa. Stara tapasi ensimmäistä kertaa Suomessa vierailleen yhtyeen jäsenet, Andy Caton ja Tom Findlayn, heti keikan jälkeen.

– Tämä on ensimmäinen kertamme Suomessa. Voimme harvoin sanoa olevamme ensimmäistä kertaa jossain maassa, joten tänään on merkittävä ilta, Andy naureskeli.

– Tämä oli varmasti paras keikkamme Suomessa, Tom lisäsi.

Urbaaniin musiikkiin keskittyvä Love Music Festival järjestettiin urbaanissa ympäristössä, sillä tapahtumapaikkana toimi koulun piha. Vastaavalla keikkapaikalla yhtye ei ollut aiemmin esiintynyt.

– Tämä oli ensimmäinen keikkamme koulun pihalla. En ole aivan varma tästä koulun pihan vibasta, mutta meillä on mukavat pukuhuoneet. Ne ovat koulun luokkahuoneita. Tämä olisi ehkä ihan ok, jos olisi pimeää, mutta Suomessa ei ilmeisesti tule lainkaan pimeää. Normaalisti meillä olisi ollut keikalla lasereita, mutta nyt emme voineet käyttää niitä, koska ne eivät olisi näkyneet. Ehkä talvella ne olisivat näkyneet paremmin, Andy totesi.