Groove Armada Staralle: ”Jäämme pitkälle tauolle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu elektronisen musiikin parivaljakko Groove Armada käväisi viikonloppuna esiintymässä Tampereella järjestetyssä Love Music Festival -tapahtumassa. Stara tapasi yhtyeen jäsenet, Andy Caton ja Tom Findlayn, heti keikan jälkeen.

– Kesämme on aika kiireistä. Huomenna lennämme Amsterdamiin. Olemme kesällä paljon myös Ibizalla ja sitten olympialaisten aikaan Britanniassa. Teemme nykyisin noin kolme keikkaa viikossa ja ehdimme pitää lomaa vasta lokakuussa, Tom Findlay kertoi.

Kesän merkittävin keikka oli jo tiedossa, ja heti sen jälkeen parivaljakko jää pitkälle tauolle.

– Syyskuun lopussa olemme Ibizalla Space-klubin päättäjäisbileissä. Siitä tulee merkittävä ilta, koska paikalle tulee paljon ystäviämme Lontoosta. Siitä tulee hauskaa. Sen jälkeen pidämme uramme ensimmäisen tauon 16 vuoteen. Emme tiedä kuinka pitkä tauosta tulee, koska emme ole päättäneet sitä vielä, Andy Cato paljasti.